MŰSORAIM

CLOSE UP MŰSOR


A Close Up műsor különlegessége, hogy itt a nézők közvetlen közelről élhetik át a csodát, ami nem ritkán a saját kezükben történik meg. Ezen előadás egyszerű, hétköznapi tárgyakkal történik, kártyákkal, szivacslabdákkal, kendőkkel. De lehetőség van egyéb dolgokkal is feldobni a műsort így személyre, vagy rendezvényre szabni magát az előadást. Egy állófogadásra, vagy termékbemutatóra, kisebb csoportok szórakoztatására tökéletes, ahol asztalról asztalra járva bűvölöm el a közönséget.

STAND UP MŰSOR


A Stand Up műsor színpadon bemutatott mutatványokat foglal magában. Ez lehet dolgok eltüntetése, megjelentetése, gondolatolvasás és sok más olyan elem, ami nagyobb távolságból és több ember számára is látható, vicces esetleg zenés elemekkel. Kiváló választás céges rendezvényekre, összejövetelekre, termékbemutatókra.GYERMEK MŰSOR


Ideális választás, gyereknapokra, születésnapokra, iskolai vagy óvodai rendezvényekre, esetleg olyan céges rendezvényekre ahol a gyerekek figyelmét kell lekötni amíg a szülők elfoglaltak. A kicsiknek készült interaktív műsor közben ők maguk is varázslóvá válhatnak egy kicsit és testközelből élhetik át a csodát.