REFERENCIÁK

Brunszvik Teréz Óvoda

Farsangi fellépés


Ezen a rendezvényen sikerrel varázsoltam el a gyermekeket, és szülőket egyaránt. Igazi élmény volt látni, ahogy a felnőttek is szinte gyermeki izgalommal élték át az előadást.Martonvásári Művészeti Iskola

Családi nap

Ezen a családi napon, egy másfél órás műsorral vettem le a lábáról a gyerekeket és felnőtteket. Az előadás végén némi trükk magyarázásra és tanításra is maradt időm. A siker itt sem maradt el. Hatalmas élmény volt, ahogy a szülők is a "varázslat" hatása alá kerültek.


Ürömi Állatotthon

Gyerek nap

Ez a fellépés külön öröm volt számomra, hiszen nemes cél érdekében hívtak meg a szervezők. A fellépésem végén az érdeklődő gyerekeknek és szüleiknek személyre szabott trükköket mutattam. Egy külföldi úriembernek és a vele érkezett kislánynak, akik lemaradtak az előadásról, külön megismételtem a műsorom nagy részét. A tőlük kapott gratuláció, különösen jól esett. :-) Az Ürömi Állatotthon védenceit segítő gyermek napi rendezvényen szinte a levegőben is lehetett érezni azt a szeretetet, ami a kis négylábúakat körülveszi, köszönhetően az ott dolgozóknak és segítőknek. Respect Nekik!

Ürömi Állatotthon


Országos Meteorológiai Szolgálat

Gyerek nap

Ezen a gyereknapon, egy 45 perces műsorral bűvöltem el a közönséget. A gyerekek itt is közelről élhették át a varázslatot, ami sokszor a kezükben történt meg. Bár ez a nap a gyerekekről szólt, mégis sikerült a szülőket is bevonnom az előadásba és így ha rövid időre is, de ők is gyermekké válhattak.